Evenemang i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad, vilket innebär att det ständigt ordnas en massa spännande evenemang runtom i staden. Oavsett vad du har för intressen, kommer du säkert att hitta något just för dig. Här är ett par exempel på några evenemang som ordnas i Malmö:

  1. Hockey-VM för juniorer ordnas i Malmö från 26 december till 5 januari. Matcherna kan ses på Malmö Arenan eller Malmö Isstadion.

  2. Malmöfestivalen är en upplevelsefestival som ordnas varje år, och har kommit att bli Skandinaviens största. Festivalen erbjuder på underhållning för hela familjen. Hela festivalen är helt gratis, så detta vill du absolut inte missa!

  3. Snart är det höstlov igen, och givetvis erbjuder Malmö på en massa spännande aktiviteter för barn. På Moderna Museet ordnas en verkstad, och på Barnens scen ordnas en teater med Halloween-tema.

Att ordna ett evenemang är inte lätt. Det är en massa saker du måste ha i åtanke, det finns budgeter som måste hållas och deadlines som måste mötas. Samtidigt måste du kunna se till helheten och ge besökarna en angenäm upplevelse. En av de viktigaste frågorna är hur du ska kunna räkna hur många besökare som kommer och samtidigt se till att det inte uppstår något fusk. Den bästa lösningen är givetvis att använda sig av färdiga. På så vis kan du enkelt hålla reda på hur många besökar som kommer till ditt evenemang, samtidigt som du undviker fusk eftersom alla bär på synliga passerkort.

Ikast Etiket är ett företag som säljer bland annat biljetter för evenemang på nätet. Ikast Etiket är experter på säker inträdeskontroll och levererar till både mindre och större evenemang i hela Skandinavien. Du kan bekanta dig med hela sortimentet här: ikastetiket.dk/se.