Bo på vandrarhem

Malmö är en stad med sin egen charm och atmosfär. Kaféer och barer finns i överflöd och du är aldrig långt från lockande butiker, utmärkt design, världsmusik, teater och konst.

Malmö är mycket lika till utseendet till danska städer och du kan känna närheten till Köpenhamn och de många århundraden av påverkan det har haft över staden. För dig om letar boende så är vandrarhem i Malmö ett bra alternativ för dig med begränsad budget. Det vandrarhem som vi skulle rekommendera ligger i den södra delen av Malmö och har goda bussförbindelser till centrum, som är lätt att nå med bil. Boka på hotelmalmo.se för att få bästa möjliga pris.vandrarhem i Malmö

Det heter STF Vandrarhem Malmö Eriksfält och har en anslutning till textilindustrin och den typiska gula tegelbyggnaden var ursprungligen byggd för att hysa ogifta arbetare på strumpfabriken under 1940-talet. Numera kommer människor från hela världen för att träffas och bo här i stället. Vandrarhemmet har ett trevligt och fullt utrustat gästkök och alla rum har toalett och handfat. Duschar och bastu finns på bottenvåningen, samt en lounge med TV. Priserna ligger just nu på 170 kronor per bädd för vuxna och 150 kronor för barn. Dubbelrum finns för 210 kronor.

Ett annat alternativ skulle kunna vara Hostel Malmö City. Vandrarhemmet är beläget i centrum av denna livliga stad. Det finns gallerier, trädgårdar, restauranger och stränder inom räckhåll. Boende i 2-6 bäddsrum och boendet inkluderar ett kök för självhushåll. Frukostbuffé serveras 7-9,30 varje morgon. Sovsäck är inte tillåtet så du får ta med egna lakan eller hyra dem på vandrarhemmet. Observera att medlemmar i IYHF får 50 kr rabatt per person/natt och självklart finns här gratis WiFi.