Bo på hotell

Malmö har ett enormt utbud på hotell så det finns massor av välja på för dig som är på jakt efter någonstans att sova. Du hittar allt från vandrarhem till 5 stjärniga lyxhotell så det är bara att kolla vad din plånbok klarar av.

Om vi måste välja ett hotell i Malmö så är det nog Best Western Plus Hotel Noble House som du hittar på Per Weijersgatan 6 i Malmö. Best western plus Hotel Nobel House är ett nyrenoverat hotell i centrala Malmö. Det är förmodligen det mest spännande hotellet i Malmö och ligger på Gustav Adolfs torg. Här hittar du en blandning av modern design, klassisk konst och personlig service, vilket skapar en atmosfär som du längtar efter att återvända till. Du kommer att hitta den bästa shoppingen i staden precis runt hörnet, i närheten där du också kan njuta av Malmös vackra parker och kanaler. Frukost ingår alltid här vilket såklart är ett stort plus och självklart finns även tillgång till internet. Incheckningstiden är klockan 14:00 och du måste lämna hotell på utcheckningsdagen senast klockan 12:00.hotell i Malmö

Läget är mycket bra och du har till exempel bara 2 kilometer för att ta dig till populära Turning Torso. Ännu närmre är de till centralstationen som du hittar bara 500 meter bort.

Best Western är som bekant en mycket stor hotellkedja i Sverige och om vi ska nämna något av deras andra hotell i Sverige så får det bli ett billigt hotell på Lidingö som heter Villa Söderås som är väl värt ett besök om du har vägarna förbi Lidingö någon gång.